Myydään toimistotilat - Kemi

Kauppakatu 25 A, Keskusta, 94100 Kemi #10772773

Myydään huutokauppa.com kautta:

https://huutokaupat.com/4747161/modulirakennus-siirrettavaksi-600-m2





Myydään yhdeksän modulin kokonaisuus siirrettäväksi nykyiseltä paikaltaan Kemin keskustasta.

Laadukkaat modulit ovat kotimaisen toimijan rakentamia. Modulit on asetettu betonisten sokkelipalkkien päälle. Katto rakennettu paikan päällä.
Tiloissa on huoneita 32kpl, sosiaalitilat ja 10kpl WC:tä.
Pintamateriaaleina siistit maalatut levyseinät, lattiassa kestävä muovimatto. Huoneiden ovet ovat ääntä eristäviä.


Ulkoportaikoita on yhteensä 6kpl, joista kolme on invaluiskia. Toimitilat pystyy jakamaan useampaan pienempään yksikköön.

Jokaisessa yhdeksässä modulissa on oma sähköryhmä ja datakaapeloinnin jakokeskus. Yhteensä neljässä modulissa on vesi- ja viemäriliitännät. IV-koneet löytyvät yhdestä modulista.

Kohde soveltuu hyvin toimisto- sekä vastaanottokäyttöön. Erittäin hyvä tila esimerkiksi väistötiloiksi, siirrettävissä minne päin Suomea tahansa! Siirtämisen kustannuksista vastaa ostaja.


Esittelyt ja lisätietoa Julia Hoikkala 050 411 8747 tai julia.hoikkala@op.fi

Osoite
Kauppakatu 25 A, 94100 Kemi
Tilatyyppi
Toimistotilaa
600 m2
Tilajako
Jaettavissa
Tila on jaettavissa. Tilat on mahdollisuus jakaa osiin esim kuljetusta varten. Moduleista on myös mahdollista tehdä useampia yksiköitä.
Myyntihinta
350000.00
Kiinteistö
Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta
Muuta
Myydään yhdeksän modulin kokonaisuus siirrettäväksi nykyiseltä paikaltaan Kemin keskustasta. Laadukkaat modulit ovat kotimaisen toimijan rakentamia. Modulit on asetettu betonisten sokkelipalkkien päälle. Katto rakennettu paikan päällä. Tiloissa on huoneita 32kpl, sosiaalitilat ja 10kpl WC:tä. Pintamateriaaleina siistit maalatut levyseinät, lattiassa kestävä muovimatto. Huoneiden ovet ovat ääntä eristäviä. Ulkoportaikoita on yhteensä 6kpl, joista kolme on invaluiskia. Toimitilat pystyy jakamaan useampaan pienempään yksikköön. Jokaisessa yhdeksässä modulissa on oma sähköryhmä ja datakaapeloinnin jakokeskus. Yhteensä neljässä modulissa on vesi- ja viemäriliitännät. IV-koneet löytyvät yhdestä modulista. Kohde soveltuu hyvin toimisto- sekä vastaanottokäyttöön. Erittäin hyvä tila esimerkiksi väistötiloiksi, siirrettävissä minne päin Suomea tahansa! Siirtämisen kustannuksista vastaa ostaja. Esittelyt ja lisätietoa Julia Hoikkala 050 411 8747 tai julia.hoikkala@op.fi
Muut tilat:
Laadukas n. 600m2 kokonaisuus. Rakennus koostuu 9:stä modulista. Yhden modulin leveys 3950mm ja pituus n. 20000mm. Tilat jakautuvat 32:een huoneeseen, joissa kaksi keittiötilaa sekä siivouskomero, lisäksi kymmenen WC:tä.
Vapautuu
Heti

Jaettavissa

Ota yhteyttä

OP Koti Pohjoinen Oy LKV

Oulu Isokatu 14
Isokatu 14
90100 OULU
Olemme avoinna arkisin klo 9.30-16.30.

Julia Hoikkala
Toimitilavälittäjä, LVV, Trad.
Näytä puhelinnumero 050 4118747

Pyydä lisätietoa

Kohteesta Kauppakatu 25 A, Kemi

 

B2B palvelut

LASTAUSRATKAISUT

Lastauksien ratkaisut tehokkaammin ja turvallisemmin

HALLIT